onsdag den 4. januar 2012

PØLSEHORN - Sandra




 Her i går aftes fik jeg lavet disse lækre pølsehorn.

OPSKRIFT: (16 stk.)

100 g smør
1 og en halv dl mælk

1 æg
50 g gær
400 gr. mel (ca. 7 dl)
en halv tsk. salt
1 tsk. sukker



FREMGANGSMÅDE:

Først smeltes smørret og derefter blander man det sammen med mælk, æg og gær.
Derefter tilsættes mel, salt og sukker og alt dette skal æltes godt sammen.
Det er lettest at dele dejen ud i to dele, hvorefter man så ruller de to klumper dej ud til cirkler, hvor man så skærer dejene i 8 trekanter, putter (måske ketchup) og pølser i, og derefter rulles de til horn.
Når de er rullet til horn skal de hæve og derefter pensles med sammenpisket æg eller fløde.

Ovnen skal stå på 225 grader, og de skal bages i 12 min.

Derefter har du nogle virkelig lækre pølsehorn :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar